ZORG

in de boerennatuur

Ontstaan zorgboerderij

 sinds 2004

De familie Pelleboer boert al generaties lang op deze plek in de polder Mastenbroek! We boeren biologisch met  veel aandacht voor natuurbeheer en weidevogels
We zijn in 2004 begonnen met de zorgboerderij! Deze is ontstaan vanuit de liefde voor mens, dier en natuur! We vinden dat elk mens recht heeft op een zinvol levensdoel! Daarom bieden wij dagbesteding aan mensen met verschillende hulpvragen van jong tot oud!

Kleinschalig

We zijn een kleinschalig zorgboerderij! We werken graag in kleine groepjes, zodat iedereen zijn of haar eigen mogelijkheden en talenten kan ontwikkelen!  Samen met de deelnemer gaan we opzoek naar activiteiten die bijdragen aan plezier, ontspanning, uitdaging, zingeving, training of welke positieve doelstelling gesteld is.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Keurmerk "Kwaliteit laat je zien"

Om veilig te kunnen werken en spelen moeten er regels zijn! Regels die we zelf hebben bedacht, zoals de werkplaatsregels en de huisregels, maar er zijn ook wettelijke regels! Om te zorgen dat we aan deze wetten en regels voldoen, maken we gebruik van het kwaliteitssysteem van de Federatie Landbouw en Zorg! Jaarlijks moeten we verantwoording afleggen over onze werkwijze en dit aantonen in ons systeem. Eens per drie jaar vindt er een uitgebreid onderzoek plaats, waarbij alles gecontroleerd wordt! Onze laatste audit vond plaats in augustus 2020, we ontvingen een zeer positieve beoordeling! We zijn blij dat ons keurmerk "Kwaliteit laat je zien" weer verlengd is!

Benieuwd naar de mogelijkheden op onze zorgboerderij?

Neem contact met ons op